Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Introdans - Aqua | 9 nov | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  woensdag 09-11-2022

  Aanvang

  20:00 uur

  Eindtijd

  22:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Dans

  Kaarten

  Regulier: € 27,00
  Vriend: € 25,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  Introdans Aqua

  Introdans

 • Aqua

  Elk theaterseizoen speelt Introdans meerdere voorstellingen in de Agnietenhof. Een van die voorstellingen is het nieuwe bruisende programma Aqua. Water symboliseert alles wat stroomt, onze gevoelens, verbeelding en emoties. Golvend, kabbelend, stil. Onstuimig of juist bezinnend. 

  Drie wereldpremières en een publieksfavoriet

  In Harbor Me van Sidi Larbi Cherkaoui zijn drie dansers op zoek naar een toevluchtsoord, in een toneelbeeld dat doet denken aan een zeehaven bij eb. 
  Azul van voormalig Introdans-danser Jorge Pérez Martínez is een fris en pittig werk, gedanst op klassieke Spaanse gitaarcomposities. 

  Zonder aarde geen water en andersom, wil Manuel Vignoulle zeggen met zijn eerbetoon aan de aarde, waarin de drie dansers ondersteund worden door haast meditatieve muziek.
  In Océana van Lucinda Childs, de koningin van het minimalisme, lijken de dansers te bewegen onder de zee, mede door een gigantische videoprojectie van deinend water. Terwijl een Argentijns koor zachtjes fluistert, trippelen de dansers over het toneel. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties