Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Introdans - Amazing Asia | 17 dec | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

donderdag 17-12-2020

Aanvang

19:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Dans

Kaarten

Vriend: € 28,00
Regulier: € 30,00
CJP: € 27,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Introdans Amazing Asia

Introdans

 • Amazing Asia

  Dansante ode aan een fascinerend continent

  Azië vormt de inspiratiebron voor deze nieuwe voorstelling Amazing Asia. De Nederlandse choreografe Regina van Berkel maakte in samenwerking met het Van Dingstee Kwartet het stuk in a reflective landscape, geïnspireerd op de schoonheid van het continent. Het strijkkwartet deelt samen met de dansers het podium. Daarna volgt de Introdans-première van ‘Kaash’, de internationale doorbraak van de Brits-Bengaalse topchoreograaf Akram Khan. Wereldwijd zijn er maar drie andere gezelschappen die het werk van Kaash mogen uitvoeren, dit wordt een bijzondere gelegenheid dus!

  TIP
  “Introdans is altijd weer genieten van schoonheid en variatie.” (Inge de Peinder - Teamleider Dans, Zinder Educatie)
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties