Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Igone de Jongh | 10 okt | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

zaterdag 10-10-2020

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Dans

Kaarten

Vriend: € 20,50
Regulier: € 22,50
CJP: € 20,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Igone de Jongh I (openbare repetitie)

Igone de Jongh

 • I (openbare repetitie)

  Prima ballerina geeft kijkje in het maakproces

  Igone de Jongh: prima ballerina, gelauwerd en bejubeld voormalig eerste soliste van Het Nationale Ballet en muze van de wereldvermaarde choreograaf Hans van Manen. De gelukkigen die haar in levende lijve hebben zien schitteren zijn daarvoor in de auto, trein of vliegtuig gestapt. Maar daar komt nu verandering in, want Igone komt naar de Agnietenhof in Tiel! Samen met haar regisseur Ruut Weissman, die tevens de pianobegeleiding verzorgt, geeft Igone een kijkje bij het maakproces. Wees getuige van deze exclusieve openbare repetitie van haar volgende voorstelling, die in april 2021 in de Agnietenhof te zien zal zijn.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Op dinsdag- en woensdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.
   

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties