Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Holland Opera - Zwanenmeer | 20 feb | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zondag 20-02-2022

Aanvang

14:00 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Jeugd, Dans

Kaarten

Regulier: € 13,00
t/m 12 jaar: € 13,00
Vriend: € 12,00
Vriend t/m 12 jaar: € 12,00
RIV the Kid-korting: 10%
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Holland Opera Zwanenmeer (6-99 jr)

Holland Opera

Zwanenmeer (6-99 jr)

Opera Zwanenmeer voor kinderen is een voltreffer (NRC ★★★★)
De koning is op zoek naar een bijzondere vrouw om mee te trouwen. Maar wat maakt iemand bijzonder? Wat moet je dan allemaal kunnen? Die avond geeft hij een bal. Elize en Azalea trekken lootjes wie naar het bal mag. Elize wint, maar belooft vóór twaalf uur thuis te zijn. Thuis treft ze Azalea aan, die beweert dat een boze heks de andere zusjes heeft omgetoverd tot zwanen. Elize gaat wanhopig op zoek naar haar zusjes… 
Holland Opera brengt het sprookje Zwanenmeer, gebaseerd op het beroemde ballet van Pjotr Tjaikovski en ‘De Wilde Zwanen’ van Hans Christian Andersen. 

“Meng het ballet van Het Zwanenmeer met het sprookje De Wilde Zwanen, voeg een vleug Assepoester toe, en je hebt een leuk libretto voor een jeugdopera!” (Volkskrant ★★★★) 

spel: Charlotte Houberg, Ekaterina Levental, Niek Idelenburg ∙ viool: Heleen Knoop ∙ cello: Gerda Marijs ∙ klarinet: Diederik Ornee ∙ muziek: Pjotr Tjaikovski ∙ libretto: Simon van der Geest ∙ concept & regie: Joke Hoolboom Advertenties