Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Opera Het Zwanenmeer voor kinderen april 2020 in Agnietenhof - Agnietenhof


Datum

zondag 05-04-2020

Aanvang

14:30 uur

Eindtijd

15:30 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Jeugd, Muziektheater

Kaarten

Vriend: € 10,00
t/m 12 jaar: € 11,00
Vriend t/m 12 jaar: € 10,00
Regulier: € 11,00
CJP-korting: € 2,50
RIV the Kid-korting: 10%
U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
  • Holland Opera Het Zwanenmeer (6-99 jr)

Holland Opera

Het Zwanenmeer (6-99 jr)

“Opera Het Zwanenmeer voor kinderen is een voltreffer!” (NRC ★★★★)

Meng het ballet Het Zwanenmeer met het sprookje ‘De Wilde Zwanen’ en voeg een vleugje ‘Assepoester’ toe, dan krijg je deze heerlijke kinderopera van Holland Opera.
De koning is op zoek naar een bijzondere vrouw om mee te trouwen. Dus geeft hij op een avond een bal waarop alle meisjes zich mogen voorstellen. Elize en Azalea trekken lootjes wie naar het feest mag. Een van hen moet namelijk thuisblijven om op de zusjes te passen. Elize wint, maar als ze weer thuiskomt, beweert Azalea dat een boze heks de zusjes heeft omgetoverd tot zwanen.

Meedoen met een zangworkshop?
Je droomt er vast wel eens van om mee te zingen in een professionele voorstelling. Dit is je kans! Ben je tussen de 7 en 12 jaar oud dan kun je je opgeven. Je krijgt de muziek van tevoren opgestuurd. Die moet je uit je hoofd leren. Voorafgaand aan de voorstelling oefen je met de hele cast en muzikanten. Tijdens de voorstelling zing je dan de opening meerstemmig mee samen met de twee hoofdrolspelers, hoe cool is dat? 
Wil je meedoen, mail dan je naam, adres, leeftijd en een telefoonnummer naar marcom@cultuurbedrijftiel.nl  voor 15 maart onder vermelding van 'zangworkshop'.   

muziek: Pjotr Tsjaikovski · arrangementen: Jesse Passenier en Niek Idelenburg · libretto: Simon van der Geest · concept & regie: Joke Hoolboom · spel & zang: Charlotte Houberg, Ekaterina Levental en Niek Idelenburg · viool: Heleen Knoop · cello: Gerda Marijs · klarinet: Diederik Ornee · harp: Ekaterina Levental

U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.Advertenties