Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Harry Sacksioni - Unlocked | 4 dec | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

zondag --

Aanvang

uur

Eindtijd

uur

Zaal

Genre

Muziek

Kaarten

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Harry Sacksioni Unlocked

Harry Sacksioni

 • Unlocked

  Speciaal soloprogramma van gitarist Harry Sacksioni

  Eindelijk! Na maandenlang door het rondwarend virus aan huis gekluisterd te zijn geweest, mag het weer: optreden in de Agnietenhof. En dat voelt voor gitaarvirtuoos Harry Sacksioni als een bevrijding. Voor Unlocked maakt Sacksioni een keuze uit zijn beste en mooiste nummers. Je hoort zijn eigen creaties, maar ook muziek van The Beatles, U2 en Queen. Sacksioni’s vuur en passie zullen, nu hij herenigd is met zijn publiek, ongetwijfeld nog groter zijn dan ze al waren!

  Let op! Deze voorstelling is verplaatst naar 6 februari 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Vanwege de onzekerheid rond het coronavirus is het nu niet mogelijk om kaarten te bestellen voor deze voorstelling. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.

  U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.  Advertenties