Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Harry Sacksioni - Unlocked | 4 dec | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

vrijdag 04-12-2020

Aanvang

19:30 uur

Eindtijd

20:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Vriend: € 19,50
Regulier: € 21,50
CJP: € 19,00

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Harry Sacksioni Unlocked

Harry Sacksioni

 • Unlocked

  Speciaal soloprogramma van gitarist Harry Sacksioni

  Eindelijk! Na maandenlang door het rondwarend virus aan huis gekluisterd te zijn geweest, mag het weer: optreden in de Agnietenhof. En dat voelt voor gitaarvirtuoos Harry Sacksioni als een bevrijding. Voor Unlocked maakt Sacksioni een keuze uit zijn beste en mooiste nummers. Je hoort zijn eigen creaties, maar ook muziek van The Beatles, U2 en Queen. Sacksioni’s vuur en passie zullen, nu hij herenigd is met zijn publiek, ongetwijfeld nog groter zijn dan ze al waren!

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.

  U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.  Advertenties