Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Het Oog van de Storm | 11 nov 2021 | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

woensdag 10-11-2021

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:25 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Toneel

Kaarten

Regulier: € 33,00
Vriend: € 31,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Hans Croiset, Anne Wil Blankers & Johanna Ter Steege Het Oog van de Storm

Hans Croiset, Anne Wil Blankers & Johanna Ter Steege

 • Het Oog van de Storm

  Topcast in stuk van Florian Zeller

  Een steengoede cast speelt Het Oog van de Storm van het Franse wonderkind Florian Zeller, een van de meest gespeelde toneelauteurs van dit moment. André en Madeleine zijn al meer dan vijftig jaar gelukkig getrouwd. Hij was ooit succesvol schrijver, maar de laatste tijd vergeetachtig, zij is altijd zijn steun en toeverlaat geweest. Tijdens een weekend met hun dochters voelt het anders dan normaal in huis. Er gebeuren vreemde dingen en alles wijst erop dat er een groot gemis te betreuren is. Maar wie is er overleden?

  tekst: Florian Zeller ∙ vertaling: Laurens Spoor ∙ regie: Agaath Witteman ∙ spel: Hans Croiset, Anne Wil Blankers, Johanna ter Steege, Marguerite de Brauw e.a.

  Let op! Deze voorstelling is verplaatst van 21 april 2020 naar 10 november 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties