Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof

Datum

vrijdag 18-11-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Klassiek

Kaarten

Regulier: € 23,00
Vriend: € 21,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Fuse Fuse Live

Fuse

 • Fuse Live

  Winnaar Edison Klassiek Publieksprijs
  Topformatie Fuse kennen we als huisband van tv-programma Podium Witteman. In dit theaterconcert gaat de formatie 150 jaar muziekgeschiedenis te lijf, terwijl ze volop in de 21e eeuw blijven staan. Zo klinken Miles Davis en Maurice Ravel naast Nils Frahm en Bach even mooi, opzwepend en actueel. Of de noten nu generaties oud zijn of ter plekke ontstaan: Fuse neemt je mee op een grenzeloze ontdekkingsreis.

  altviool: Adriaan Breunis ∙ percussie: Daniel van Dalen ∙ viool: Julia Philippens en Emma van der Schalie ∙ cello: Mascha van Nieuwkerk ∙ contrabas: Tobias Nijboer

  Let op: deze voorstelling is verplaatst naar vrijdag 18 november 2022.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties