Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Fabian Franciscus - Kleine Wereld | 27 nov | Agnietenhof Tie - Agnietenhof

Datum

zaterdag 27-11-2021

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:59 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Regulier: € 18,00
Vriend: € 16,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Fabian Franciscus Kleine Wereld

Fabian Franciscus

 • Kleine Wereld

  Avond keihard lachen om autistische cabaretier

  Vroeger zat hij daar dan, bang te zijn in zijn eigen kleine autistische wereldje. Cabaretier Fabian Franciscus kende iedereen en was het vooral vaak met zichzelf eens. Tot hij erachter kwam dat zo’n kleine wereld ook best benauwd, angstig en restrictief is. Kleine Wereld is een humoristisch pleidooi voor openheid en no-nonsense zelfacceptatie. Er wordt natuurlijk veel gelachen tijdens de voorstelling, maar zou het ook niet mooi zijn als je jezelf na de show – net als Fabian – van een andere kant kunt belichten?

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.  Advertenties