Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Elke Vierveijzer - Drift | 22 apr | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

zaterdag 22-04-2023

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Muziek

Kaarten

VBP: € 19,00
Vriend: € 19,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Elke Vierveijzer Drift

Elke Vierveijzer

 • Drift

  “Eén van de beste liedschrijvers van Nederland.” (VSCD-cabaretjury Poelifinario)

  Ontdek nieuw talent! Voor haar voorstelling Lucht ontving Elke Vierveijzer de Poelifinario 2021, de prijs voor het meest indrukwekkende kleinkunstprogramma van het seizoen. Het vervolg Drift is een muzikale reis langs de driften, angsten en drijfveren van de mens, langs onze diepste verlangens en de dingen in onszelf waar we bang voor zijn. Elke gaat op zoek naar wat we liever verborgen houden en wordt daarbij ondersteund door diepe drums en vunzige bassen. 

  teksten, zang & gitaar: Elke Vierveijzer ∙ muziek: Elke Vierveijzer en Michiel Wetzer ∙ toetsen: Michiel Wetzer ∙ regie & dramaturgie: Kim Arnold en Eveline Mol ∙ lichtontwerp & techniek: Niels Kingma 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties