Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Musical Een leven samen | 11 nov | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

woensdag 11-11-2020

Aanvang

19:30 uur

Eindtijd

20:45 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Musical

Kaarten

Vriend: € 24,50
Regulier: € 26,50
CJP: € 24,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Alfred van den Heuvel, Doris Baaten e.a. Een leven samen

Alfred van den Heuvel, Doris Baaten e.a.

 • Een leven samen

  Als je elkaar iedere dag opnieuw ontmoet

  Vorig seizoen schitterden Alfred van den Heuvel en Alexandra Alphenaar in onze jubileumproductie De Nacht van Flipje. In november staan zij wederom samen op het toneel in de intieme en liefdevolle musical Een leven samen. Julius en Ina wonen al een tijdje in een verpleeghuis. Ze delen een leven samen, maar dat weten ze niet meer zo goed.
  Elke ochtend ontmoeten ze elkaar voor het eerst. Hebben ze eindeloze gesprekken en hoogoplopende discussies. En worden ze verliefd. Elke avond nemen zij afscheid van elkaar en vergeten ze de ander. Om de dag erna opnieuw verliefd te worden.

  spel: Doris Baaten, Alfred van den Heuvel, Alexandra Alphenaar en Ara Halici ∙ regie: Martin Michel ∙ script & liedteksten: Allard Blom ∙ muziek: Ad van Dijk

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties