Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Musical Een leven samen | 11 nov | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

zondag --

Aanvang

uur

Eindtijd

uur

Zaal

Genre

Musical

Kaarten

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
  • Alfred van den Heuvel, Doris Baaten e.a. Een leven samen

Alfred van den Heuvel, Doris Baaten e.a.

Een leven samen

Als je elkaar iedere dag opnieuw ontmoet

Vorig seizoen schitterden Alfred van den Heuvel en Alexandra Alphenaar in onze jubileumproductie De Nacht van Flipje. In november staan zij wederom samen op het toneel in de intieme en liefdevolle musical Een leven samen. Julius en Ina wonen al een tijdje in een verpleeghuis. Ze delen een leven samen, maar dat weten ze niet meer zo goed.
Elke ochtend ontmoeten ze elkaar voor het eerst. Hebben ze eindeloze gesprekken en hoogoplopende discussies. En worden ze verliefd. Elke avond nemen zij afscheid van elkaar en vergeten ze de ander. Om de dag erna opnieuw verliefd te worden.

"De cast en creatives van 'Een leven samen' zijn er samen in geslaagd om een mooie romantische, komische en intieme musical te maken die van begin tot eind schitterend in elkaar zit met mooie plots, symboliek en een romantisch verhaal." (Musicalsites ★★★★★)

"De personages weten langzaamaan toch onder je huid te kruipen, de melodielijnen van Ad van Dijk zetten zich in je aderen vast en de vier acteurs zingen zich een weg naar je hart en laten zien dat je vooral je hart moet volgen, voor het te laat is." (Telegraaf)

spel: Doris Baaten, Alfred van den Heuvel, Alexandra Alphenaar en Ara Halici ∙ regie: Martin Michel ∙ script & liedteksten: Allard Blom ∙ muziek: Ad van Dijk

U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.Advertenties