Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

donderdag 29-11-2018

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Muziek

Kaarten

Vriend: € 33,00
Regulier: € 33,00
Deze voorstelling is uitverkocht, maar u kunt zich nog inschrijven op de wachtlijst.

Wachtlijst
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Edwin Evers Band Mooi zo!

Edwin Evers Band

 • Mooi zo!

  Heerlijke avond vol muziek, sketches en humor

  Edwin Evers mag dan na ruim twee decennia stoppen als dj, hij gaat onverdroten door met zijn swingende theatershows. In 2017 speelde hij in Tiel de Grote Zaal al plat en ook dit seizoen ontvangen we Evers en zijn muzikanten. De groep heeft daarvoor een compleet nieuwe show in elkaar gezet. Mooi zo! draait om alles wat mooi is. En dus speelt de Edwin Evers Band deze avond de muziek van zijn helden, zowel akoestisch als versterkt, niet klakkeloos nagespeeld, maar in bijzondere interpretaties. Een heerlijke avond vol muziek, sketches en humor.

  saxofoon: Allard Buwalda ∙ gitaar: Bert Meulendijk ∙ trompet: Rik Mol ∙ zang: Ferry van Leeuwen en Maxine ∙ toetsen: Hilvert Roorda ∙ piano: Jeroen Rietbergen trombone: Jel Jongen ∙ bas: Michel van Schie ∙ percussie: Sandra Sahupala ∙ trompet: Serge Plume ∙ zang en drums: Tessa Boomkamp en Edwin Evers

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. 

  Deze voorstelling is uitverkocht, maar u kunt zich nog inschrijven op de wachtlijst.

  Wachtlijst


  Advertenties