Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Dominic Seldis - Simply Dominic | 19 dec | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

zaterdag 19-12-2020

Aanvang

19:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Vriend: € 21,00
Regulier: € 23,00
CJP: € 20,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Dominic Seldis Simply Dominic

Dominic Seldis

 • Simply Dominic

  Nieuwe show van Dominic Seldis

  Dominic Seldis, bekend van tv-programma ‘Maestro’, komt weer terug naar Tiel! Simply, Dominic. belooft een intieme muzikale avond te worden met de beste klassieke-, jazz- en filmmuziek. Nederlands meest bekende en geliefde Brit geeft een exclusief kijkje in zijn wereld vol onvergetelijke muzikale momenten. Een avond waarin hij zijn favoriete muziek vervlecht met hilarische anekdotes; je verlaat de zaal gegarandeerd met een ‘smile on your face’. 
  Zijn theatershow Music, Maestro trok vorig seizoen al volle zalen.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties