Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Dolly Dots | vr 12 nov | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

vrijdag 12-11-2021

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Regulier: € 49,50
CJP-korting: € 2,50

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deze voorstelling is uitverkocht.

Dolly Dots Sisters On Tour

Dolly Dots

Sisters On Tour

"Er gaat geen dag voorbij in ons leven zonder dat iemand over de Dots begint om vervolgens hún herinneringen te delen. Daarna komt altijd de vraag: ’wanneer gaan jullie weer eens optreden?’" 

Na de succesvolle reünie in 2007 en 2008 met uitverkochte Ahoyconcerten en een tour door alle concerthallen overleed Ria Brieffies in 2009 na een ziekbed. Daarmee was het klaar, vonden de Dolly Dots. Één voor allen, allen voor één. Maar in 2016 traden ze toch weer eens kort op bij de Toppers in de Arena en dat bleek hartverwarmend leuk.

De Dolly Dots komen naar de Agnietenhof. Onder begeleiding van een swingende band spelen de Dolly Dots de grootste hits en vertellen het verhaal achter het succes van de meidengroep uit de jaren '80. Hoe was het om een Dolly Dot te zijn? Wat gebeurde er achter de schermen en hoe gingen ze er mee om? Waar de Dolly Dots ook terechtkwamen en wat ze ook deden; het was altijd een krankzinnig circus!

Let op! Deze voorstelling is verplaatst van 13 november 2020 naar 12 november 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Vanwege de onzekerheid rond het coronavirus is het nu niet mogelijk om kaarten te bestellen voor deze voorstelling.

Deze voorstelling is uitverkocht.Advertenties