Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Dolly Dots | vr 12 nov | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

vrijdag 12-11-2021

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Regulier: € 49,50
Vriend: € 47,50
CJP-korting: € 2,50

Coronatoegangs­bewijs

Voor een bezoek aan de Agnietenhof is het voor bezoekers vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs te hebben. Het bewijs wordt aan de deur gecontroleerd middels het scannen van je persoonlijke QR-code in de CoronaCheck-app. Heb je geen smartphone dan kun je het bewijs ook printen. Lees meer over de opties en maatregelen op de website van de Rijksoverheid.Deze voorstelling is uitverkocht, maar u kunt zich nog inschrijven op de wachtlijst.

Wachtlijst
Dolly Dots Sisters On Tour

Dolly Dots

 • Sisters On Tour

  "Er gaat geen dag voorbij in ons leven zonder dat iemand over de Dots begint om vervolgens hún herinneringen te delen. Daarna komt altijd de vraag: ’wanneer gaan jullie weer eens optreden?’" 

  Na de succesvolle reünie in 2007 en 2008 met uitverkochte Ahoyconcerten en een tour door alle concerthallen overleed Ria Brieffies in 2009 na een ziekbed. Daarmee was het klaar, vonden de Dolly Dots. Één voor allen, allen voor één. Maar in 2016 traden ze toch weer eens kort op bij de Toppers in de Arena en dat bleek hartverwarmend leuk.

  De Dolly Dots komen naar de Agnietenhof. Onder begeleiding van een swingende band spelen de Dolly Dots de grootste hits en vertellen het verhaal achter het succes van de meidengroep uit de jaren '80. Hoe was het om een Dolly Dot te zijn? Wat gebeurde er achter de schermen en hoe gingen ze er mee om? Waar de Dolly Dots ook terechtkwamen en wat ze ook deden; het was altijd een krankzinnig circus!

  Let op! Deze voorstelling is verplaatst van 13 november 2020 naar 12 november 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina.

  Deze voorstelling is uitverkocht, maar u kunt zich nog inschrijven op de wachtlijst.

  Wachtlijst


  Advertenties