Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Dolf Jansen - Flitsbezorgd | 1 dec | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof

Datum

donderdag 01-12-2022

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Cabaret

Kaarten

VBP: € 21,00
Vriend: € 21,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Dolf Jansen Oudejaars 2022 - Flitsbezorgd

Dolf Jansen

 • Oudejaars 2022 - Flitsbezorgd

  Het jaar in een flits samengevat

  Alles wordt tegenwoordig binnen tien minuten bij ons thuis afgeleverd. Flitsbezorgd dus, en dat doet Dolf Jansen ook in zijn oudejaarsvoorstelling. In honderd minuten maakt hij chocola van het jaar dat begon tussen lockdown en vrijheid, en via oorlog in Europa naar ander grensoverschrijdend gedrag.
  Oudejaars 2022 - Flitsbezorgd brengt hoop, comedy, poëzie, improvisatie, maar ook een pleidooi voor vrede en menselijkheid op plekken van agressie en angst. Het tempo zal flitsend hoog liggen, maar je krijgt meer dan voldoende tijd voor schaterlach en andere geluiden.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties