Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Dolf Jansen - Oudejaars 2020 | 18 dec | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

vrijdag 18-12-2020

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Vriend: € 20,00
Regulier: € 22,00
CJP: € 19,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Dolf Jansen Oudejaars 2020

Dolf Jansen

 • Oudejaars 2020

  Voor de 31e keer fileert Dolf het jaar

  Een jaar dat begon met stormen, bosbranden, een wereldwijd virus en het verdwijnen van de dagelijkse ‘Aan tafel!!’ van DWDD: hoe ga je daar nog een fijne vrolijke voorstelling van maken? Voor Dolf Jansen is dat een retorische vraag. Al was het maar omdat hij zich jaar in jaar uit waagt aan de Oudejaars. Het concept is even simpel als vertrouwd: in ongeveer negentig minuten geeft Dolf via een storm aan grappen, flarden poëzie en improvisatie een beeld van 2020, en waarom ALLES toch ALTIJD de schuld van DE ANDER is. Of lijkt.

  regie: Jessica Borst

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties