Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
De Verleiders - Pandepaniek | 14 nov | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

dinsdag 15-02-2022

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

uur

Zaal

Rabozaal

Genre

Toneel

Kaarten

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
  • De Verleiders Pandepaniek
  • De Verleiders Pandepaniek
  • De Verleiders Pandepaniek
  • De Verleiders Pandepaniek
  • De Verleiders Pandepaniek

De Verleiders

Pandepaniek

Een vaccin tegen de waan van de dag

Pandepaniek is een dystopische absurdistische komedie over risico, veiligheid, gehoorzaamheid, sancties, surveillance, solidariteit en hoe de 0,01 % rijken daar gebruik van maken. De thema’s van DE VERLEIDERS zoals de zorg, het geldstelsel, de democratie en privacy zijn door de huidige coronacrisis nog urgenter geworden. Wie profiteert er van deze paniek? Banken en beursgenoteerde bedrijven worden weer gered met belastinggeld, er worden miljarden aan noodleningen verstrekt met vers bijgedrukt geld, de torenhoge schuldenberg wordt nog hoger. 

Hoeveel reuring Door de bank genomen ook heeft veroorzaakt, er is fundamenteel niets veranderd aan ons monetaire systeem. Ons geldstelsel is bijzonder fragiel, kan het deze crisis aan? Verwacht van DE VERLEIDERS geen troosttheater. Pandepaniek is een vlijmscherpe analyse over de moraal aan de top van het bedrijfsleven en onze financiële hygiëne. Maar zoals altijd: met humor. Harde, zwarte en soms doorbijtende humor. 

regie: Aat Ceelen ∙ met: George van Houts, Tom de Ket, Victor Löw, Hein van der Heijden en Tibor Lukács ∙ decorontwerp: Michiel Voet ∙ lichtontwerp: Uri Rapaport ∙ kostuumontwerp: Maya Schröder

U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.Advertenties