Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
De Nacht van Flipje | zo 22 december | Agnietenhof | Tiel - Agnietenhof


Datum

zondag 22-12-2019

Aanvang

14:30 uur

Eindtijd

17:00 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Musical, Jeugd

Kaarten

Vriend: € 21,00
t/m 12 jaar: € 17,00
Vriend t/m 12 jaar: € 15,00
Regulier: € 23,00
CJP-korting: € 2,50
RIV the Kid-korting: 10%
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
  • De Nacht van Flipje (7-99 jr) Alfred van den Heuvel, Alexandra Alphenaar e.a.
  • De Nacht van Flipje (7-99 jr) Alfred van den Heuvel, Alexandra Alphenaar e.a.
  • De Nacht van Flipje (7-99 jr) Alfred van den Heuvel, Alexandra Alphenaar e.a.

De Nacht van Flipje (7-99 jr)

Alfred van den Heuvel, Alexandra Alphenaar e.a.

SPEKTAKEL VOL AANSTEKELIJKE LIEDJES, EEN GROOT ENSEMBLE EN EEN HILARISCH EN ONTROEREND VERHAAL

Meer dan honderd jaar geleden heeft een uitvinder – Alexander Heldring – vreemdsoortige experimenten uitgehaald met bessensap. Helaas voor hem en zijn goedmoedige assistent Ottho van Tiel leverde dat alleen maar een enorme explosie op... voor Alexander is er een standbeeld neergezet en van Ottho is nooit meer wat vernomen.

Nu: de vader van Flip heeft het moeilijk. Zijn kleine fabriekje in bessensap staat op omvallen. En dat zou goed nieuws zijn voor de aanstormende politica Erica Grommer die van plan is om korte metten te maken met natuur en klimaat. Al dat rood, en al dat groen is haar een doorn in het oog. Geven vader Anton en zoon Flip het op? Of gaan ze de strijd aan?

Dan duiken Ottho en Alexander op... Blijkbaar heeft hun experiment toch wel iets opgeleverd. Met het geëlektrocuteerde bessensap van Vader Anton roep je bijzondere krachten in jezelf op.

Maar misschien is Flip van zichzelf al een superheld? En ben jij ook een held?

Let op: deze voorstelling is te zien op meerdere dagen >


Cast
Naast professionele acteurs Alfred van den Heuvel (Kinderen geen bezwaar, My Fair Lady), Alexandra Alphenaar (GTST, Eftelingproductie Pinokkio) en Theun Plantinga (Tina de Musical, Afblijven de Musical) spelen ook een groot aantal amateurs uit de regio mee in 'De Nacht van Flipje'. 
In tegenstelling tot wat er in de brochure staat, speelt Gijs Scholten van Aschat - wegens een drukke agenda - helaas niet mee in deze voorstelling. Wij zijn druk bezig met het vinden van een vervanger.

Agnietenhof 50 jaar
Het 50-jarig jubileum van de Agnietenhof vieren we natuurlijk niet alleen. De stad Tiel en de regio vieren het met ons mee, gedurende het hele seizoen. Met in december onze eigen theaterproductie De Nacht van Flipje! Tientallen amateurs krijgen de kans om zich in een professionele setting met doorgewinterde acteurs te meten, zowel op zang-, dans- als acteergebied. Ze krijgen, afgezien van een ijzersterk script door Dick van den Heuvel (winnaar Musical Award voor Was Getekend, Annie M.G. Schmidt), spelers tegenover zich als Alfred van den Heuvel, Alexandra Alphenaar en Theun Plantinga; de muzikaal leider Jeroen Sleyfer; en de choreografe Chiara Re. En dit alles onder regie van Bruun Kuijt.

Houd de voorstellingspagina en denachtvanflipje.nl in de gaten voor updates over de voorstelling.Advertenties