Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
De Kleine Komedie | Anatevak | 19.03.2020 | Tiel - Agnietenhof


Datum

zondag --

Aanvang

uur

Eindtijd

uur

Zaal

Genre

Cultuur uit de regio, Musical

Kaarten

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • De Kleine Komedie Anatevka

De Kleine Komedie

 • Anatevka

  Actuele thema's in een beroemd, oud verhaal

  Anatevka ofwel Fiddler on the Roof is een musical met een lach en een traan, met onder andere de klassieker ‘Als ik toch eens rijk was’. Tevye, een Joodse melkboer uit Anatevka, staat aan het hoofd van zijn gezin. Samen met zijn vrouw Golde en vijf dochters probeert hij, ondanks de armoede, volgens traditie te leven: vader maakt de beslissingen en de rest weet zich daarnaar te schikken. Tevye's dochters willen echter zelf weten wanneer en met wie ze gaan trouwen. Langzamerhand verdwijnen de tradities en maken ze plaats voor nieuwe, moderne gedachten. 
  Een stuk over verbondenheid, tradities, familie, liefde en verdreven worden, uitgevoerd door amateurtoneelvereniging De Kleine Komedie Rivierenland.

  regie: Erik van der Zee ∙ muzikale begeleiding: het Combo

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag en vrijdag kunt u genieten van de speciale Filmhap: voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd met pure ingrediënten en dagverse producten. 

  U kunt deze voorstelling momenteel niet bestellen.  Advertenties