Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof
 • Datum

  woensdag 08-02-2023

  Aanvang

  20:30 uur

  Eindtijd

  22:57 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Film

  Kaarten

  Regulier: € 9,00
  Vriend: € 8,00
  CJP Korting: € 1,50
  Filmvriend: € 8,00
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
  De Acht Bergen
  De Acht Bergen
  De Acht Bergen
  De Acht Bergen
  De Acht Bergen
  De Acht Bergen

  De Acht Bergen

 • Naar de internationale, prijswinnende bestseller Le Otto Montagne van Paolo Cognetto

  Het verhaal van de bijzondere vriendschap tussen de stadse Pietro en Bruno, een jongen uit de bergen. De twee leren elkaar kennen als tieners tijdens een vakantie van Pietro’s familie uit Turijn in een zomerhuis in het bergdorpje Grana in Valle d’Aosta. In zijn levenslange zoektocht naar geluk zwerft Pietro de wereld over terwijl Bruno trouw blijft aan zijn berg. Ondanks hun totaal verschillende levens blijft de vriendschap uit de kinderjaren tussen de twee mannen ogenschijnlijk onverwoestbaar.
  Het resultaat is een meeslepende, romantische vertelling over de liefde tussen mensen, eenzaamheid, houvast, familierelaties en verknochtheid aan een streek. Juryprijs van het Cannes-filmfestival.

  Deze film is ook te zien op dinsdag 7 februari.

  Italië| België| Frankrijk, 2022, regie Felix van Groeningen & Charlotte Vandermeersch 147 minuten

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij de meeste filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Bovenfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties