Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Carel Kraayenhof Quartet | 17 dec | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  zaterdag 17-12-2022

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Muziek

  Kaarten

  Regulier: € 25,00
  Vriend: € 23,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
   Carel Kraayenhof Quartet

 • Carel Kraayenhof Quartet

  Een ode aan de maestro

  In 2021 was het honderd jaar geleden dat Astor Piazzolla werd geboren, de vader van de tango nuevo. Met 100 jaar Piazzolla eren de musici van het Carel Kraayenhof Quartet hun muzikale idool. Instrumentale juweeltjes worden afgewisseld met kleurrijke persoonlijke verhalen van bandoneonist Carel Kraayenhof en zijn muzikale compañeros.

  Ontmoeting Piazzolla en Kraayenhof
  Voor Kraayenhof is Piazzolla een muzikale godfather, die zijn hele leven beïnvloed en gevormd heeft. Dat begon op een hotelkamer, waar Piazzolla aan Kraayenhof vroeg: “Speel eens wat voor me, jongen.” Vanaf dat moment was het leven van de Hollander voor altijd verbonden met dat van de geniale Argentijnse maestro.

  bandoneon: Carel Kraayenhof ∙ piano: Juan Pablo Dobal ∙ bas: Jaap Branderhorst ∙ viool: Bert Vos ∙ regieadviezen: Leoni Jansen ∙ arrangeurs: Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dobal ∙ licht & geluid: Rimmert van Lummel 

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties