Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

donderdag 18-04-2019

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:16 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Film

Kaarten

Vriend: € 9,00
Regulier: € 10,00
CJP-korting: € 1,50
Filmvriend: € 9,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Can You Ever Forgive Me
 • Can You Ever Forgive Me

Can You Ever Forgive Me

 • Begin jaren '70 en '80 verdient de succesvolle biograaf Lee Israel haar geld door boeken te schrijven over onder anderen Katharine Hepburn en Estee Lauder. Als Lee uit de smaak valt en haar boeken niet langer gepubliceerd worden, gebruikt ze haar schrijftalent om brieven te vervalsen, opgehitst door haar loyale vriend Jack. De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de succesvolle biograaf. Met sterke rollen van hoofdrolspeelster Melissa McCarthy en Richard E. Grant die beiden genomineerd zijn voor een Oscar.

  Verenigde Staten, 2018, regie Marielle Heller, 106 minuten 

  Voorafgaand aan de film (om 20.00 uur) wordt er een inleiding gegeven. De inleiding is bij de prijs ingebrepen. De film start om 20.30 uur. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties