Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Brigitte Heitzer & René van Kooten | Doen het samen | 10 dec - Agnietenhof


Datum

donderdag 10-12-2020

Aanvang

19:30 uur

Eindtijd

20:45 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Vriend: € 23,00
Regulier: € 25,00
CJP: € 22,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Brigitte Heitzer & René van Kooten Doen het samen

Brigitte Heitzer & René van Kooten

 • Doen het samen

  Bijzonder muziekprogramma met verzoeknummers van het publiek

  Ze hebben al vaak op onze toneelvloer gestaan in de grote musicals, maar in deze voorstelling leer je ze juist wat beter kennen: Brigitte Heitzer en René van Kooten. Verbinding staat dan ook centraal in dit theaterconcert. Verbinding door middel van muziek, met bekende en onbekende parels, elk met een persoonlijk verhaal en soms in een nieuw jasje. Klassiekers uit ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Evita’ en ‘Les Misérables’ passeren de revue, maar ook hits van Neil Diamond, Eva Cassidy, Stef Bos en Toon Hermans komen voorbij.
  Elke avond wordt anders, want het concert wordt samen met het publiek vormgegeven.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties