Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Bert Visscher e.a. | do 12 nov in Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

donderdag 12-11-2020

Aanvang

19:30 uur

Eindtijd

20:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Vriend: € 23,00
Regulier: € 25,00
CJP: € 22,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Bert Visscher e.a. Hoor de engelen zingen

Bert Visscher e.a.

 • Hoor de engelen zingen

  Bert Visscher speelt intieme muzikale voorstelling

  Leun lekker achterover en geniet een uur lang van Bert Visscher. Hij vertelt en zingt prachtnummers, van Waits tot Aznavour. Een klein gezelschap voor klein publiek. Geen cabaret in grote decors, maar lekker luieren en luisteren. Een bescheiden voorstelling in bescheiden tijden. Met een fantastische muzikale bezetting!

  Hoor de engelen zingen, maar luister eerst eens naar Visscher.
  Kon wel eens een vreemd uur worden.


  viool: Hieke Dam en Danna Paternotte ∙ altviool: Renske Visser ∙ cello: Dionne Nijsten ∙ piano & keys: Reinout Douma ∙ zingende engel: Bert Visscher

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties