Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Programma Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof - Agnietenhof


Datum

dinsdag 28-01-2020

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:30 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Benefietavond

Kaarten

Vriend: € 35,00
Regulier: € 35,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Benefietavond Karlijn Burgers met o.a. Tineke Schouten & Sharon Doorson

Benefietavond Karlijn Burgers

 • met o.a. Tineke Schouten & Sharon Doorson

  Op 28 januari 2020 wordt een benefietavond georganiseerd voor Tielenaar Karlijn Burgers (29). Een avond met optredens van grote namen als cabaretière Tineke Schouten, zangeres Sharon Doorson, zanger Jordan Roy, schrijfster Sophie van der Stap ('Meisje met de 9 pruiken') en zangeres Kilke van Buren.

  Iedereen is welkom om deze avond vol mooie bijdragen over liefde, doorzettingsvermogen en kracht bij te wonen. Alle opbrengsten van deze avond gaan volledig naar de laatste wensen van Karlijn en stichting Make-A-Wish.

  Steun deze mooie doelen en beleef een onvergetelijke avond!


  Over Stichting E-Nuf

  De stichting E-Nuf is opgericht voor Karlijn, zodat zij in de tijd die ze nog heeft haar laatste wensen mogelijk kan maken. De tijd dat Karlijn haar bucketlist kan afwerken, is nog maar kort. Deze stichting maakt het met uw steun mogelijk om Karlijn haar laatste wensen te laten vervullen. Meer info vind je op de website van Stichting E-Nuf.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties