Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Bas Birker - Belg - Tegen wil en drank | 13 nov | Tiel - Agnietenhof


Datum

vrijdag 13-11-2020

Aanvang

19:30 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Vriend: € 16,00
Regulier: € 18,00
CJP: € 15,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Bas Birker Belg - Tegen wil en drank

Bas Birker

 • Belg - Tegen wil en drank

  Een komische ode aan Nederlands geregel en Belgisch gefoefel

  Tilburger Bas Birker woont sinds tien jaar in België. Een Antwerps lief, een cultuurshock, een drankprobleem en een perfect tweetalig kind later is het tijd om hier verslag van uit te brengen. BELG is een ode aan Nederlands geregel en Belgisch gefoefel. Hoeveel liefde hij ook voelt voor stoofvlees met frietjes en Belgische kunstschilders: de helft van de tijd is de haat voor zijn nieuwe vaderland groter. Maar volgens zijn paspoort is Bas Birker nu eenmaal een Belg. Tegen wil en drank. 

  “Misschien wel de beste pure stand-upcomedian van Vlaanderen.” (De Standaard)
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties