Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zaterdag 25-05-2019

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:20 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Toneel

Kaarten

VBP: € 29,00
Vriend: € 29,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Waldemar Torenstra e.a. Art
 • Waldemar Torenstra e.a. Art
 • Waldemar Torenstra e.a. Art
 • Waldemar Torenstra e.a. Art
 • Waldemar Torenstra e.a. Art

Waldemar Torenstra e.a.

 • Art

  Fonkelnieuwe versie van Yasmina Reza’s internationaal bekroonde komedie

  De internationaal bekroonde komedie Art is een van de bekendste toneelstukken van de Franse schrijfster Yasmina Reza. In deze nieuwe uitvoering kruipen Waldemar Torenstra, Thijs Römer en Frederik Brom in de huid van drie vrienden. Mark en Ivan gaan bij Serge langs, om het supermoderne schilderij te bekijken dat hij voor een idioot hoog bedrag gekocht heeft. Al snel belanden ze in een verhitte discussie, met het schilderij als excuus om elkaar eens goed de waarheid te zeggen. Zetten ze zo hun vriendschap op het spel?

  "Het publiek krijgt het beruchte, vriendschapsverwoestend schilderij uit Art niet te zien, maar wordt des te meer meegenomen in de impact ervan." (Theaterkrant)

  tekst: Yasmina Reza ∙ vertaling: Coot van Doesburgh ∙ regie: Paula Bangels ∙ spel: Waldemar Torenstra, Thijs Römer en Frederik Brom

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties