Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

woensdag 12-12-2018

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Dans, Show

Kaarten

Vriend: € 23,00
Regulier: € 25,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Another Kind of Blue Flirt with Reality
 • Another Kind of Blue Flirt with Reality
 • Another Kind of Blue Flirt with Reality
 • Another Kind of Blue Flirt with Reality
 • Another Kind of Blue Flirt with Reality
 • Another Kind of Blue Flirt with Reality

Another Kind of Blue

 • Flirt with Reality

  Spannende mix van moderne dans en technologie

  Another Kind of Blue kennen we van Blue Technology, waarin choreograaf David Middendorp dans, muziek en de nieuwste technologische snufjes liet samensmelten tot een verbluffend geheel. Flirt with Reality is opnieuw een verrassende mix van moderne dans en techniek. Middendorp neemt je mee op een reis, ongehinderd door tijd of zwaartekracht, waar dansers in botsing komen met digitale bits, zich laten leiden door gevoel en fantasie en dansende drones je een andere realiteit laten ervaren. Een flirt met de werkelijkheid.

  "Choreograaf David Middendorp verbluft met dansers en drones die samensmelten in een betoverende wereld." (De Volkskrant ★★★★)

  Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Niacet.

  Voorafgaand aan de voorstelling wordt er een inleiding gegeven. Kijk bij het onderstaande blok 'Extra's bij deze voorstelling' voor meer informatie. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograaf, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heeft u altijd nog even de de gelegenheid om uw benen te strekken voordat de voorstelling begint.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties