Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Anne Neuteboom - Hit me baby one more time | 28 nov | Tiel - Agnietenhof


Datum

zaterdag 28-11-2020

Aanvang

19:30 uur

Eindtijd

20:40 uur

Zaal

Agnietenhof Kleine Zaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Vriend: € 16,50
Regulier: € 18,50
CJP: € 16,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats

Als onderdeel van de verplichte gezondheidscheck verzoeken we je de volgende twee vragen te beantwoorden.


Krijg je alsnog gezondheidsklachten? Annuleer je tickets bij twijfel door te mailen naar kassa@cultuurbedrijftiel.nl of bel 0344 673 500 (bekijk hier de gewijzigde openingstijden). Wij gaan hier coulant mee om.

Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Anne Neuteboom Hit me baby one more time

Anne Neuteboom

 • Hit me baby one more time

  Neuteboom laat zich niet uit het veld slaan

  Anne Neuteboom heeft het weer lekker voor elkaar, op haar 31ste, in een antikraakwoning in Den Dolder. Midden in de culturele kaalslag, zonder arbeidsongeschiktheidsverzekering en vaak zonder stromend water. Maar Neutje, het grote cabarettalent van dit moment, laat zich niet uit het veld slaan, er is altijd perspectief. So come on baby, hit me one more time.

  “Neuteboom toont een rijk palet aan emoties. Een overtuigende voorstelling (…) grappig, kritisch en ontroerend.” (NRC Handelsblad ★★★★ over vorige voorstelling Kijk haar gaan)
   

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 10,00. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje in het Theaterrestaurant. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via onze speciale reserveerpagina.  Advertenties