Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Amsterdam Klezmer Band | 2 dec | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 02-12-2022

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Kleine Zaal

  Genre

  Muziek

  Kaarten

  Regulier: € 23,00
  Vriend: € 21,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
   Amsterdam Klezmer Band

 • Amsterdam Klezmer Band

  Al vijfentwintig jaar de beste klezmerband van Nederland

  Terug van weggeweest: De Amsterdam Klezmer Band! Al 25 jaar verzorgt het beste klezmergezelschap van Nederland bruisende dansfeesten. In Some Kind of Golem hoor je rijk nieuw repertoire, van melancholie tot opzwepende klezmer. Als een geslepen diamant met vele kanten, theatraal versterkt door de visuele inbreng van duivelskunstenaar Martin Draax. 
  De zeven eigenzinnige en virtuoze muzikanten vertellen, ieder vanuit een eigen perspectief, het collectieve verhaal van de band.

  regie: Dick Hauser ∙ trombone, gitaar & percussie: Joop van der Linden ∙ trompet: Gijs Levelt ∙ klarinet & darbuka: Janfie van Strien ∙ altsaxofoon & raps: Job Chajes ∙ accordeon: Theo van Tol ∙ contrabas: Jasper de Beer ∙ percussie & zang: Alec Kopyt

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties