Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Datum

vrijdag 27-10-2017

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:50 uur

Zaal

Grote Zaal

Genre

Musical

Kaarten

Vriend: € 44,00
Regulier: € 46,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • met John Buijsman, Kees Boot, Jelka van Houten e.a. De Marathon
 • met John Buijsman, Kees Boot, Jelka van Houten e.a. De Marathon
 • met John Buijsman, Kees Boot, Jelka van Houten e.a. De Marathon
 • met John Buijsman, Kees Boot, Jelka van Houten e.a. De Marathon

met John Buijsman, Kees Boot, Jelka van Houten e.a.

 • De Marathon

  John Buijsman, Kees Boot, Jelka van Houten - De Marathon 

  “Alles klopt in deze musical. De Marathon haalt de finish glansrijk.” (De Telegraaf ★★★★★)

  Na het succes van de film uit 2012 is De Marathon nu ook te zien in het theater, met nieuwe muziek van Thomas Acda en een geweldige cast. Regisseur Job Gosschalk maakt er een herkenbare, tragikomische, oer-Hollandse musical van over de vriendschap en sores van vier underdogs met het hart – en de tong – op de juiste plek.

  Om de bijna failliete garage te redden besluiten de vier Rotterdamse monteurs Gerard, Nico, Kees en Leo om een gesponsorde marathon te lopen. Ruim 42 kilometer met een conditie van nul en een instelling van likmevestje. Gaat dat lukken? Ze gaan bloedserieus in training onder leiding van collega en oud-marathonloper Yusuf. Gaandeweg blijkt er meer op het spel te staan dan het halen van de finish.

  “Sterke productie op basis van een flitsend gesneden script en aansprekend muzikaal materiaal.” (Dagblad van het Noorden ★★★★★)

  idee: Martin van Waardenberg en Gerard Meuldijk ∙ regie: Job Gosschalk ∙ muziek: Thomas Acda en REC Sound ∙ spel: John Buijsman, Kees Boot, Dennis Willekens, Gürkan Küçüksentürk, Jelka van Houten, Lucretia van der Vloot, Terence van der Loo, Robbert van den Bergh, Roosmarijn Luyten, Maaike Martens, Jip Smit e.v.a.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties