Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

woensdag 25-04-2018

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:20 uur

Zaal

Agnietenhof Grote Zaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Vriend: € 19,00
Regulier: 21,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Tim Fransen Het kromme hout der mensheid

Tim Fransen

 • Het kromme hout der mensheid

  Grootste cabaretbelofte van het moment

  Vorig seizoen debuteerde cabaretier Tim Fransen met zijn filosofische en alom bejubelde programma Het failliet van de moderne tijd voor een uitverkochte Rabozaal. Het regende superlatieven en Fransen kreeg ook nog eens de Neerlands Hoop 2016, de prijs voor het grootste cabarettalent.

  In zijn tweede show bekijkt Fransen in welke staat onze menselijke beschaving verkeert, wat er nog te redden is en waarom de antwoorden liggen bij mannen als Napoleon, Beethoven en Kant.

  “De soepelheid van geest en de vlijmscherpe, venijnige humor van Fransen maakt dit tot een van de sprankelendste cabaretervaringen van de afgelopen jaren.” (de Volkskrant ★★★★)

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties