Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

donderdag 22-02-2018

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:00 uur

Zaal

Grote Zaal

Genre

Muziek

Kaarten

Vriend: € 27,50
Regulier: 29,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Trijntje Oosterhuis Theatertour 2017-2018

Trijntje Oosterhuis

 • Theatertour 2017-2018

  Voor het eerst een volledig Nederlandstalig programma van Trijntje

  Trijntje Oosterhuis heeft zich door bevriende artiesten, muzikanten, tekstdichters en muziekkenners laten inspireren om de mooiste Nederlandstalige liedjes te (her)ontdekken en in een prachtig avondvullend theaterprogramma te gieten.

  Tijdloze nummers krijgen een nieuw leven, maar ook haar eigen Nederlandstalige hits, zoals ‘De Zee’, ‘Vlieg Met Me Mee’, ‘Nu Dat Jij Er Bent’ en het prachtige ‘Ken Je Mij’ staan op de setlist. Daarnaast schreef Trijntje nieuwe nummers, die ze voor het eerst voor publiek zal zingen en ze wordt bijgestaan door de beste muzikanten.

  “Liedjes die mij lief zijn, liedjes van alle tijden, liedjes die gezongen en gehoord moeten blijven worden, liedjes die herinneren aan belangrijke momenten, vergeten pareltjes of juist grote hits die ik al jaren op mijn eigen wijze wil zingen”. (Trijntje over haar Theatertour)

  Let op: deze voorstelling is verplaatst van dinsdag 27 maart naar donderdag 22 februari.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties