Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

woensdag 21-02-2018

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:30 uur

Zaal

Grote Zaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Vriend: € 21,50
Regulier: 23,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Eric van Sauers De Lief en Leed Tour

Eric van Sauers

 • De Lief en Leed Tour

  Een behendige en expressieve machoverteller die weet te ontroeren

  Zijn stijl is rauw en recht voor zijn raap, oprecht en ongelooflijk grappig. Eric van Sauers mag natuurlijk graag een beetje sarren en zuigen, maar de macho met zijn imposante postuur laat ook steeds een zachte, warme kant zien. Van Sauers tiert over de moderne tijd en zijn eigen vergankelijkheid, maar zuur wordt het nooit.

  “Van Sauers slaat een mooie nieuwe weg in. Zijn verongelijkte houding is nog steeds vreselijk grappig, maar hij vertelt vooral een intiem verhaal.” (Het Parool ★★★★ over vorige voorstelling ‘Ontroert’)

  "Van Sauers is de altijd licht cynische, geestige beschouwer, die expressief kan vertellen en moeiteloos schakelt tussen stoere macho en gevoelige jongen." (NRC)

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties