Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

vrijdag 18-05-2018

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:10 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Toneel, Beeldend theater

Kaarten

Vriend: € 18,00
Regulier: 20,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Fred Delfgaauw Paradijsvogels
 • Fred Delfgaauw Paradijsvogels

Fred Delfgaauw

 • Paradijsvogels

  “Delfgaauw is niet uit te leggen. Je MOET hem zien, je MOET hem meemaken.” (de Volkskrant)

  Theatermaker Fred Delfgaauw neemt u mee in de wereld van kluizenaars en theatrale grootheden. Hij is geïntrigeerd door mensen die worden ervaren als een vreemde eend in de bijt, maar in werkelijkheid paradijsvogels zijn. Wie is er nu eigenlijk gek, vraagt de meesterverteller zich af in zijn nieuwe solo vol humor en ontroering. In zijn ruim vijfendertigjarige carrière creëerde Delfgaauw een wonderbaarlijke versmelting van theaterdisciplines. Herman van Veen noemt hem dan ook ‘een gezelschap in zijn eentje’.

  regie: Aus Greidanus sr.

  "Delfgaauw laat zijn excentrieke poppenkarakters in dialoog met hem erop los fulmineren, nostalgisch mijmeren en filosoferen, doorsneden met geestige oneliners…taalvirtuoos…meesterverteller." (Trouw)

  "…door Delfgaauws vakmanschap ga je van de typetjes houden. Door hen laat je je graag rondleiden door de Haagse buurt." (NRC)

  "Het is altijd een feest om naar de magische kwaliteiten van Delfgaauw te kijken…Op fenomenale wijze vertolkt."(Theaterkrant)

  "Fred Delfgaauw is een geboren verteller en een uitstekende poppenspeler. Toepasselijke muziekflarden…een perfecte belichting en mooi gemaakte poppen. Minimale middelen met een maximaal effect…een echte theatertovenaar." (Haarlems Dagblad)

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties