Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Datum

vrijdag 17-11-2017

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:20 uur

Zaal

Rabozaal

Genre

Muziek, Cabaret

Kaarten

Vriend: € 17,50
Regulier: € 19,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Theo Nijland Desalniettemin
 • Theo Nijland Desalniettemin
 • Theo Nijland Desalniettemin

Theo Nijland

 • Desalniettemin

  Theo Nijland - Desalniettemin

  Een absoluut hoogtepunt in de Nederlandse kleinkunst.” (de Volkskrant ★★★★★)

  De afgelopen jaren bewees Theo Nijland dat hij in alle eenvoud, gezeten aan de vleugel, zijn publiek een avond lang met zijn liedjes kan betoveren. Dat is in Desalniettemin, dat met vier en zelfs vijf sterren werd ontvangen, niet anders.

  De tweevoudig winnaar van de Annie M.G. Schmidtprijs toont zich een ware entertainer, erudiet en toch sexy, bloedserieus en toch grappig. De persoonlijke liedjes zijn muzikale en prachtig verwoorde hoogstandjes, die je laten voelen dat je niet alleen staat in alle dagelijkse ellende.

  "Nijland is een taalkunstenaar pur sang, om van zijn muziek nog maar te zwijgen. Wat een pareltjes levert deze man af." (Cabaret.nl ★★★★)

  "...grappiger dan ooit…het programma is geraffineerd opgebouwd…zijn liedjes [zijn] prachtige voorbeelden van de toegankelijkheid en de schoonheid van de Nederlandse taal." (Trouw ★★★★★)

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties