Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

vrijdag 13-04-2018

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Vriend: € 16,50
Regulier: 18,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Magda Mendes Oliveiras

Magda Mendes

 • Oliveiras

  Prachtige fadomuziek die zorgt voor een gevoel van diepgang, weemoed en verlangen

  De Portugese singer-songwriter Magda Mendes woont sinds 2002 in Nederland. Ze is onder meer bekend van de formatie Luzazul, waarmee ze in 2010 al eens in de Agnietenhof stond. Nu is ze terug, samen met gitarist en medecomponist Ward Veenstra, bekend van zijn werk met Mathilde Santing en Nynke Laverman.

  In dit programma brengt Magda Mendes muziek van haar inmiddels derde album Oliveiras. Daarin zingt ze over hoe haar wortels aan haar trekken sinds zij haar geboortegrond heeft verlaten. Naast Ward Veenstra op Portugese snaarinstrumenten maken enkele gerenommeerde musici uit het Nederlandse kamermuziekcircuit hun opwachting.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties