Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

dinsdag 12-12-2017

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:00 uur

Zaal

Grote Zaal

Genre

Muziek

Kaarten

Vriend: € 26,50
Regulier: € 28,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Irish Christmas An intimate evening

Irish Christmas

 • An intimate evening

  Irish Christmas - An intimate evening 

  Kerstfeest met de grootmeesters van de Ierse traditionele muziek

  Als Ieren iets vieren, ga dan maar uit van een onvergetelijk muzikaal feest, ook met Kerstmis. De ingrediënten van Irish Christmas? De grootmeester van de traditionele Ierse muziek, Fergal Ó Murchú, met zijn legendarische vocale en instrumentale talent, een selectie Ierse traditionele instrumentalisten op Keltische harp, uilleann pipes en bodhrán en een strijkerssectie.

  In deze show vol vreugde, schoonheid, spirituele diepte en kracht ontbreken publieksfavorieten als ‘Silent Night’ en het prachtige ‘Wexford Carol’ niet, net als een selectie songs in de traditionele Ierse taal. Nollaig Shona Duit! Vrolijk Kerstfeest!

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties