Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

dinsdag 10-04-2018

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:00 uur

Zaal

Grote Zaal

Genre

Show, Special, Dans

Kaarten

Vriend: € 27,00
Regulier: 29,00
CJP-korting: € 2,50
Deze voorstelling is uitverkocht, maar u kunt zich nog inschrijven op de wachtlijst.

Wachtlijst
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Sidi Larbi Cherkaoui & Shaolin monniken Sutra
 • Sidi Larbi Cherkaoui & Shaolin monniken Sutra
 • Sidi Larbi Cherkaoui & Shaolin monniken Sutra
 • Sidi Larbi Cherkaoui & Shaolin monniken Sutra
 • Sidi Larbi Cherkaoui & Shaolin monniken Sutra

Sidi Larbi Cherkaoui & Shaolin monniken

 • Sutra

  Verbluffende en internationaal bekroonde mix van hedendaagse dans en de eeuwenoude Chinese vechtsport kungfu

  Een bijzondere en spectaculaire voorstelling, door de choreografie, door het decor, maar vooral door de deelname van zeventien Chinese monniken van de Shaolin-tempel. Deze monniken zijn wereldberoemd om hun uitzonderlijke lichaamsbeheersing. In 2018 viert de Vlaams-Marokkaanse choreograaf en theatermaker Sidi Larbi Cherkaoui het tienjarig bestaan van zijn internationaal bekroonde danshit en komt Sutra naar de Agnietenhof!

  In 2007 ging Cherkaoui in retraite bij boeddhistische monniken en kungfu- meesters van de Shaolin Tempel in China en vroeg hen een voorstelling met hem te maken. Het resultaat is adembenemend. In een eenvoudig, maar subliem decor van 21 houten kisten maakt Cherkaoui optimaal gebruik van de kracht, behendigheid en beheersing van de monniken en wordt spectaculaire acrobatiek afgewisseld met humoristische en ontroerende scènes. Schijnbaar moeiteloos slaat Cherkaoui een brug tussen uiteenlopende culturen, dansstijlen en -technieken.

  “Het spel met de kisten is magisch. Telkens als je denkt dat alle manieren van stapelen en kantelen wel gebruikt zijn, tovert Cherkaoui opnieuw een caleidoscopisch decor tevoorschijn. Verbluffend mooi.” (NRC)
  “Heel blij ben ik dat het gelukt is Sutra naar Tiel te halen want ik vind dit een van de mooiste voorstellingen die ik ooit gezien heb. Een indrukwekkende ervaring, wees erbij!” (Ruud van Zuilen)

  regie en choreografie: Sidi Larbi Cherkaoui ∙ toneelbeeld: Antony Gormley ∙ muziek: Szymon Brzóska A Sadler’s Wells London Production

  Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door Niacet

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. 

  Deze voorstelling is uitverkocht, maar u kunt zich nog inschrijven op de wachtlijst.

  Wachtlijst


  Advertenties