Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zaterdag 10-03-2018

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:10 uur

Zaal

Grote Zaal

Genre

Show

Kaarten

Vriend: € 22,00
Regulier: 24,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Wëreldbänd SLÄPSTICK

Wëreldbänd

 • SLÄPSTICK

  Magistrale vijfsterrenode aan de slapstick

  Na het grote succes van SLÄPSTICK op het internationale theaterfestival Edinburgh afgelopen zomer is de Wëreldbänd weer terug in de Nederlandse en Vlaamse theaters. In deze voorstelling brengt de Wëreldbänd een ode aan de muzikale komiek: van de middeleeuwse troubadour tot aan Spike Jones, van de Marx Brothers tot aan Grock en Mini & Maxi. Geïnspireerd door deze zo bewonderde voorgangers maakt de Wëreldbänd zijn eigen variété en geeft daarnaast een draai aan beroemde scènes van Charlie Chaplin, Buster Keaton en Laurel & Hardy. Het resultaat is een show van 2 x 50 minuten waarin je meegenomen wordt naar de tijd van de jaren ’ 20-‘30 met muzikale virtuositeit, stomme film, ontroering en humor, het grootste en het allerkleinste, kleur en zwart-wit, en bovenal SLÄPSTICK!

  “Je weet niet wat je meemaakt: hun nieuwste programma heeft een ongekend hoog amusementsniveau.” (de Volkskrant ★★★★★)
  "De vijf uitzonderlijk muzikale mannen van de Wëreldbänd brengen een ode aan een bijna vergeten kunstvorm: slapstick. En wat doen ze dat magistraal.”  (Trouw ★★★★★)

  Wëreldbänd heeft met SLÄPSTICK de prestigieuze Spirit of the Fringe Award in de wacht gesleept op het internationale Fringe Festival in Edinburgh.

  regie: Stanley Burleson ∙ regieadvies: Karel de Rooij ∙ met: Willem van Baarsen, Rogier Bosman, Ro Krauss, Sanne van Delft en Jon Bittman

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties