Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zaterdag 10-03-2018

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:30 uur

Zaal

Rabozaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Vriend: € 17,50
Regulier: 19,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Jasper van Kuijk Janus

Jasper van Kuijk

 • Janus

  Vermakelijk cabaret dat ook nog ergens over gaat

  De uitgesproken meningen van Jasper van Kuijk passen niet tussen gemiddeld en modaal. Daarom bekijkt hij in Janus de zaken eens radicaal van twee kanten. Van Kuijk zet zijn tanden in het nu, met de aanstekelijke mix van scherpte en lichtvoetigheid die je misschien kent van zijn ‘Hoe moeilijk kan het zijn?’-columns in de Volkskrant. Hij analyseert, leert en serveert met een lach. Het resultaat? Cabaret om bij naar voren te leunen, dat vermaakt en ook nog eens ergens over gaat.

  “Een boeiend verteller, een prettig narrige cabaretier met een fijne kritische blik.” (Theaterkrant over vorige programma ‘Onder de streep’)

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties