Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zaterdag 05-05-2018

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:20 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Cabaret

Kaarten

Vriend: € 16,50
Regulier: 18,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Pieter Verelst Mijn broer en ik

Pieter Verelst

 • Mijn broer en ik

  Prijswinnend programma Cameretten 2016

  Pieter Verelst won Cameretten 2016 met Mijn broer en ik. De jury schreef: “Pieter vertelt geen verhalen, hij beeldt ze uit. Hij zit lekker in zijn energie en maakt goed gebruik van zijn atletische lichaam. Soms blaast hij zichzelf op, soms maakt hij zich juist heel klein. Dat geeft zijn voorstelling een prettige dynamiek, die naadloos aansluit op de grillige inhoud. Die prijs kan mooi in de kast, naast de jury- en persoonlijkheidsprijs die Verelst al voor dit programma kreeg tijdens het Groninger Studenten Cabaret Festival. “Geen kwaad woord over mijn broer. Hij kan het ook niet helpen. Laten we dat afspreken”, aldus de Vlaamse acteur en cabaretier zelf over zijn eerste soloprogramma.

  regie: Joost Laterveer

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties