Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Datum

zaterdag 04-11-2017

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Agnietenhof

Genre

Muziek, Jazz, Special

Kaarten

Vriend: € 30,50
Regulier: € 32,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • De Nacht van Jazzy Tiel
 • De Nacht van Jazzy Tiel

De Nacht van Jazzy Tiel

 • De Nacht van Jazzy Tiel
  met Bruut!, Gare du Nord en Gebroeders Grimm

  Na een succesvolle eerste editie vindt dit seizoen opnieuw De Nacht van Jazzy Tiel plaats. Op zaterdag 4 november zijn er diverse optredens en live acts in verschillende zalen van de Agnietenhof, aangekleed met lekkere hapjes en drankjes.

  Geweldige live jazzmuziek komt onder meer van Bruut! Deze Amsterdamse jazzband maakt stevig dansbare en door enthousiaste kenners zelfs ‘vuil’ genoemde jazz. De jonge groep was al te zien op het North Sea Jazz Festival en Lowlands met hun ‘superjazz’, een cocktail van jazz, blues en rock ‘n’ roll, op maat gemaakt voor een bewegend publiek. Het Hammond-geluid is prominent en roept echo’s uit de jaren zestig op.

  Ook Gare du Nord komt naar Tiel. De groovende 6-koppige formatie speelt oude en nieuwe favorieten zoals je ze nooit eerder hebt gehoord. Met uiteraard de nieuwe funky songs van het album Stronger! maar ook de vele classic hits als ‘Marvin & Miles’, ‘Beautiful Day’, ‘You’re My Medicine’ (met Marvin Gaye) en ‘Pablo’s Blues’.

  Het trio Sinas brengt samen trompettist Rob van de Wouw jazz, maar dan anders. Met een opzwepende en vrolijke sound met een vleugje dance en van de Balkan via Latijns-Amerika naar Azië.

  Na een paar jaar van afwezigheid zal Belgisch bekendste entertainer Boogie Boy samen met muzikalevrienden de Nacht van Jazzy Tiel swingend afsluiten.

  Gastheren zijn de Gebroeders Grimm in hun fantastische zelfgemaakte kostuums. Er worden nog meer geweldige live acts toegevoegd aan de programmering van Jazzy Tiel. 

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties