Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

vrijdag 02-03-2018

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

22:00 uur

Zaal

Rabozaal

Genre

Muziek

Kaarten

Vriend: € 21,00
Regulier: 23,00
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Def Americans Johnny Cash, American Recordings
 • Def Americans Johnny Cash, American Recordings

Def Americans

 • Johnny Cash, American Recordings

  Outlaw-songs van een all-American legend

  In de jaren negentig bracht Johnny Cash zijn American Recordings uit en maakte hij, na zijn hoogtijdagen in de jaren zestig en zeventig, een sensationele comeback. Deze verzameling akoestische songs wordt gezien als de kroon op zijn werk. De Eindhovense tribute band. Def Americans blaast de songs met liefde en respect nieuw leven in.

  Behalve American Recordings komen ook traditionals, gospels, American Songbook-materiaal en duetten van Cash en zijn vrouw June Carter voorbij. De Eindhovenaren weten de swing, sfeer en rebellie van een optreden van deze legendarische Amerikaanse outlaw verbluffend goed te raken.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties