Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

donderdag 01-03-2018

Aanvang

13:30 uur

Eindtijd

14:30 uur

Zaal

Rabozaal

Genre

Muziektheater, Jeugd

Kaarten

Vriend: € 9,50
Vriend t/m 12 jaar: € 9,50
Regulier: 10,50
CJP-korting: € 2,50
RIV the Kid-korting: 10%
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
  • Meneer Monster i.s.m. CDP Theatre Producers De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (5-12 jr)

Meneer Monster i.s.m. CDP Theatre Producers

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen (5-12 jr)

Gebaseerd op een van de leukste en meest verkochte kinderboeken

De Waanzinnige Boomhut is WINNAAR van De Nederlandse Kinderjury Prijs 2017! Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Maar waar haal je zo snel vliegende katten, een limonadefontein en een reuzengorilla vandaan? Meneer Monster zet dit keer zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal en tovert de bestseller om tot een net zo knettergekke voorstelling vol humor en tovenarij.

Eerder was Meneer Monster te zien in de Agnietenhof met de succesvolle voorstellingen De Gruffalo, Fantastische Meneer Vos en Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept!, dus volop theaterplezier is gegarandeerd.

“De kinderen in de zaal glunderen." (Musicalnieuws)
"(...) zowel kinderen als volwassenen de hele voorstelling, ik mag wel zeggen, schateren en lachen." (Theaterparadijs ★★★★★)
“Het trio acteert met zo’n aanstekelijke energie dat het iedereen meekrijgt. De norse technicus stapt met gezonde tegenzin én kopstem in hilarische vrouwenrollen en het publiek participeert gretig als geëxplodeerd laboratorium vol zee-apen.” (Volkskrant)

tekst: Richard Tulloch ∙ vertaling: Edward van den Vendel regie: Liesel Badorrek ∙ spel: Christiaan Bloem, Chris Koopman en Olaf van de Ven

Let op: de voorstellingstijd is 13.30 uur, in tegenstelling tot het tijdstip (14.30 uur) dat in de brochure staat vermeld. Advertenties