Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
Scapino Ballet Rotterdam | 21.11.19 | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof


Datum

donderdag 21-11-2019

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

21:10 uur

Zaal

Agnietenhof Rabozaal

Genre

Dans

Kaarten

Vriend: € 27,50
Regulier: € 29,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Scapino Ballet Rotterdam Cathedral
 • Scapino Ballet Rotterdam Cathedral
 • Scapino Ballet Rotterdam Cathedral
 • Scapino Ballet Rotterdam Cathedral

Scapino Ballet Rotterdam

 • Cathedral

  Inventieve bewegingstaal, imponerend toneelbeeld en livemuziek van Arvo Pärt

  Marcos Morau, de rijzende ster in de Europese theaterwereld, laat zich voor Cathedral inspireren door de muziek van de wereldberoemde componist Arvo Pärt, live uitgevoerd door Sinfonia Rotterdam. Morau maakt internationaal furore met zijn prachtig vormgegeven stukken en inventieve bewegingstaal. Met de spirituele muziek van Arvo Pärt als hartslag, roept Cathedral gevoelens op over de essentie van het bestaan. Morau plaatst de dansers in een imponerend toneelbeeld met levensgrote videoprojecties en een spectaculair lichtontwerp.

  choreografie: Marcos Morau ∙ muziek: Arvo Pärt ∙ muziekuitvoering: Sinfonia Rotterdam

  "Boven het cliché uitgestegen, dat is knap." (Trouw ★★★★)
  "Met hun tot op de vingerkootjes gefragmenteerde lijf bewegen de twaalf dansers van Scapino virtuoos." (NRC ★★★★​​​​​​​)
  "Dans van rijzende ster Marcos Morau op muziek van Arvo Pärt: een wonderlijke combinatie die krachtig uitpakt." (Volkskrant ★★★★​​​​​​​​​​​​​​)

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Kijken met andere ogen
  Een voorstelling kun je op vele manieren beleven en bekijken. Een inleiding laat je kijken met andere ogen en werpt een nieuwe blik op een productie.

  Bij een inleiding laten wij de experts aan het woord. Een regisseur, choreograaf, speler of deskundige van buitenaf vertelt over de voorstelling, de achtergronden en het maakproces. Deelname is gratis, reserveren is noodzakelijk. 

  De inleidingen starten altijd om 19.00 uur. Na de inleiding heeft u altijd nog even de de gelegenheid om uw benen te strekken voordat de voorstelling begint.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 10,00 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties