Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.
An Irish Christmas | 23 dec | Agnietenhof Tiel - Agnietenhof
 • Datum

  vrijdag 23-12-2022

  Aanvang

  20:00 uur

  Zaal

  Agnietenhof Rabozaal

  Genre

  Muziek

  Kaarten

  Regulier: € 35,00
  Vriend: € 33,00
  CJP-korting: € 2,50
  Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
   An Irish Christmas
   An Irish Christmas
   An Irish Christmas
   An Irish Christmas

 • An Irish Christmas

  Door de coronamaatregelen is deze voorstelling verplaatst naar seizoen 2022-2023.Heb of koop je tickets dan vind je deze terug onder seizoen 2021-2022 in je MijnTheater-account.

  Kerstavond wordt een Iers dans- en muziekfeest
  Wat hebben we het vorig jaar gemist: een hartverwarmende voorstelling net voor Kerstmis. Dit jaar kunnen liefhebbers van traditionele Ierse muziek en dans hun hart ophalen met An Irish Christmas. Vertolkingen van bekende traditionals zoals ‘Oh Danny Boy’, ‘Will Ye Go Lassie Go’ en ‘Carrickfergus’ worden afgewisseld met instrumentale stukken op Keltische harp, bodhrán en Ierse pipes. De echte kerstnummers maken de sfeer compleet. 
  Zang en muziek worden afgewisseld met optredens van Ierse dansers die deel uitmaakten van de wereldberoemde shows Lord of the Dance en Riverdance.

  Extra's bij deze voorstelling

  Reserveren voor een extra activiteit kan tijdens het bestellen van theater- of filmkaarten. Je komt het vanzelf tegen in het bestelproces.
  Heb je al kaarten voor een voorstelling of film? Reserveer dan via deze pagina.

 • Geniet van een heerlijk diner in ons Theaterrestaurant!

  Wij ontvangen je graag voor een heerlijk à la carte driegangendiner in het Theaterrestaurant. Onze chef-kok stelt elke maand een nieuw menu samen, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Bij filmvertoningen op woensdag-, donderdag- en vrijdagavond serveren we naast het driegangenmenu een speciale Filmhap voor € 12,50. Een wisselende maaltijd, maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten. Vraag onze medewerkers naar het gerecht van de avond.

 • Nog even napraten? Bestel dan een Borrel Arrangement.

  Na afloop van de voorstelling of film serveren wij een borrelplank met lekkere hapjes en een drankje. Het arrangement kun je tegelijk met je kaarten reserveren of via de speciale reserveerpagina. Met reservering is de borrelplank af te halen in de Stadsfoyer. Hierbij zijn geen dieetwensen mogelijk.  Advertenties