Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Datum

zaterdag 30-09-2017

Aanvang

20:00 uur

Zaal

Grote Zaal

Genre

Muziek

Kaarten

Vriend: € 26,50
Regulier: € 28,50
CJP-korting: € 2,50
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • Yentl en De Boer In Concert

Yentl en De Boer

 • In Concert

  Yentl en de Boer in Concert

  De allermooiste, grappigste en ontroerendste liedjes van en door Yentl en de Boer

  Het is inmiddels vaste prik: elke zomer verzamelen Yentl en de Boer hun allermooiste, grappigste en ontroerendste liedjes en trekken samen met hun lievelingsmuzikanten langs de zomerfestivals en openluchttheaters.

  Bekend van RTL Late Night en op de radio bij Frits Spits, openden ze met hun cabaretprogramma vorig theaterseizoen van de Agnietenhof. In dit concert ligt de nadruk op hun liedjes. Het cabaretduo wordt geprezen om de kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Voor het theaterlied ‘Ik heb een man gekend’ ontvingen ze de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs 2014.

  “Yentl en de Boer lijken onuitputtelijke liedjesmakers, wier werk in deze concerttour des te meer muzikale glans krijgt.” (NRC ★★★★)

  tekst en zang: Yentl Schieman en Christine de Boer ∙ regie: Michiel de Regt muzikanten: Laurens Joensen, Pierre Dunker, Viktor van Woudenberg, Charly Zastrau e.a.

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties