Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.


Datum

zaterdag 24-02-2018

Aanvang

20:00 uur

Eindtijd

23:00 uur

Zaal

Rabozaal

Genre

Amateur

Kaarten

Vriend: € 21,00
Regulier: 21,00
Plaats in winkelwagenBestel rolstoelplaats
Deel pagina 
FacebookTwitterMeer...
 • De Kleine Komedie Weet je nog wel oudje

De Kleine Komedie

 • Weet je nog wel oudje

  Nostalgische volksmusical in onvervalst dialect

  Toneelgroep De Kleine Komedie staat opnieuw met een onvervalste streekmusical in de Agnietenhof. Weet je nog wel oudje volgt het wel en wee van een dorpje in de jaren ‘50, waar de visvangst de voornaamste bron van inkomsten was. In die tijd was de saamhorigheid onder de mensen groot. Iedereen hielp elkaar zoveel mogelijk, een realistisch beeld van hoe de mensen leefden, woonden en hoe romances opbloeiden.

  Zowel stropers als dorpsomroepers passeren de revue, voor de liefhebber van volksmusicals een feest van herkenning. Weet je nog wel oudje wordt gespeeld in dialect en de vele nostalgische liedjes worden muzikaal ondersteund door Het Combo.

  regie: Wilma Peters muziek: Het Combo

  Extra's bij deze voorstelling

  Wilt u alleen reserveren voor de extra's, zoals voor het restaurant of de inleiding? Via de speciale reserveerpagina voor extra activiteiten kunt u hiervoor plaatsen bespreken.

 • Voorafgaand aan deze voorstelling/film kunt u eten in ons theaterrestaurant.
  Op dinsdag- en woensdag kunt u naast à la carte ook kiezen voor de speciale Filmhap. Voor slechts € 9,50 serveren wij u dan een wisselende maaltijd maar altijd met pure ingrediënten en dagverse producten.   Advertenties